Referenciáink - Vitta Hotel Superior Budapest

Referenciáink

 hermes

„2015. február végén, a Hermes Áfész 2 napos szezonnyitó vevőtalálkozó rendezvényének lebonyolításához a Vitta Hotel Superior szállodát választottuk és rendkívül pozitív élményekkel távoztunk. Belföldi és külföldi vendégeink egyaránt remekül érezték magukat, többen megköszönték, hogy ilyen színvonalas helyszínre esett a választásunk. Kiemelten szeretném megköszönni a személyzet rugalmasságát, profizmusát és végtelen türelmét, amellyel segítették mind a szervezést mind a lebonyolítást. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek a Vitta Hotel Superiort.”

Pacsai Orsolya
Kommunikációs vezető
Hermes Áfész


 rollstar

„Szeretném megköszönni 2014. december 19.-én tartott 25. születésnapi és egyúttal karácsonyi évzáró rendezvényünk lebonyolítását. A résztvevő 8o fő rendkívül jól érezte magát az alkalomhoz illően feldíszitett éttermükben, ahol mind az ételek kiváló minősége, bősége és a felszolgáló személyzet figyelmessége is hozzájárult a kellemes estéhez.”

Sulyok Éva
ker.ig.
ROLLSTAR Árnyékolástechnikai Kft.


 sasto ikon

„Cégünk a közelmúltban egy egész napos tréninget tartott a Vitta Hotel Superior Konferenciatermében.
Ezt az előadást olasz partnerünk tartotta, illetve részt vettek osztrák kollégáink is, akik szálláshelyüknek is a Vitta Hotel Superior-t választották.
A rendezvény szervezése tökéletes volt, mind a hotel szolgáltatás részét illetően, mind pedig az étkezések, szünetek, teremberendezés, stb. tekintetében.
Külföldi vendégeink is maximálisan elégedettek voltak, úgy a szállásukkal, mint a rendezvénnyel!
Csak ajánlani tudom a Vitta Hotel Superior-t!”

Sigmond Orsolya
beszerzés
Pneumatika Hungária Kft.


rovitex ikon

„Augusztus végén tartottunk három napos partnertalálkozót a Vitta Hotel Superior-ban. A rendezvény nagyon jól sikerült, teljes mértékben elégedettek voltunk, nagyon jó választásnak bizonyult a szálloda! A modern, stílusos berendezés, a letisztult, mégis dekoratív terek számunkra nagyon fontosak, lévén lakberendezési „iparágban” dolgozunk, de bátran mondhatom, hogy a színvonal bőven meghaladja a csillagok számát. A konferenciaterem tágas, világos, a termékek bemutatására ideális helyszín volt. A terem előtere pedig hangulatos egységgé kovácsolta a felső szintet, ahol csak mi voltunk, a szállóvendégek nem zavartak. A rendezvény előkészítettsége a szálloda részéről alapos volt, a vendéglátás, az étel-ital folyamatos töltés zökkenőmentes. A szobák pedig szép, kényelmes feltöltődést nyújtottak a rendezvényben megfáradt kollégáinknak. Csak ajánlani tudom a hotelt mind magánutazóknak, mind csoportoknak, rendezvényekhez.”

Radnai Krisztina
marketing manager
Rovitex Hungária Kft.


bloom ikon

"A Vitta Hotel Superior egy igazán elegáns szálloda. A barátságos légkör és a segítőkész személyzet teszi valóban kellemessé az itt tartózkodást a magas színvonalú kiszolgálás mellett. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, legyen az magánszemély vagy céges rendezvény, hiszen a Konferenciaterem is egy ékszerdoboz :) "

Kazareczki Hajnalka
ügyvezető igazgató
Bloom Fashion Group


iwi ikon

„Magyarországon vezető szerepet töltünk be fitnesz és wellness szakemberek képzése terén. Alkalmanként akár 150-200 fő számára kell magas színvonalú oktatási helyszínt biztosítanunk. Viszont a tárgyi feltételek megléte mellett kifejezetten az alapján döntünk partnereink mellett, hogy mennyire érezzük magunkat otthon egy-egy létesítményben. A Vitta Hotel Superior-ban mindkettő kiválóan teljesül. Köszönöm a személyzetnek, hogy mindig készségesen állnak rendelkezésünkre!”

Ladányi Zoltán
fitnesz szakmai vezető
IWI Európa Oktatási Központ
International Wellness Institute

 


 Mediso kicsi

„Köszönjük a kellemes környezetet, a körültekintő kiszolgálást, melyet a karácsonyi céges ünnepségünkre biztosítottak számunkra.
A kifogástalan, finom ételek és az ízlésesen feldíszített asztalok és terem tették hangulatossá az estét.
Külön köszönet a személyzetnek, aki nagy szakértelemmel és egy  rutinos vendéglátó gondosságával nyújtott segítséget a rendezvényünk megszervezéséhez.
Szívesen ajánlom Mindenkinek!”

Zelei Erzsébet
ügyvezető
Mediso Kft.